Barion Pixel

Dragcards személyes letöltőkártya

  • Kártyánként maximum 500 mb tárhely elérhető (bővíthető)
  • A kártya előoldala saját grafikával kerül gyártásra
  • Minden kártya egyedi URL címet kap, egyedi letöltési kódokkal
  • A kártyák gyárunkban készülnek, vízálló, bankkártya minőségben
  • Saját szerkesztő felületet ahol minden kártyára egyedi tartalom helyezhető

Csak nagyobb tételben elérhető
(50, 100, 200, 500 db kártya rendelés)

A személyes letöltőkártya egy modern és biztonságos megoldás az orvosi adatok tárolására és elérésére. Ez a kártya lehetővé teszi, hogy minden betegnek saját digitális profilja legyen a rendszerben, amelyen tárolhatja az orvosi adatait és leleteit.

Az NFC technológia segítségével könnyedén és biztonságosan olvashatóak a kártyák, így az orvosok és kórházi személyzet könnyen hozzáférhetnek a szükséges információkhoz. Ez a megoldás nemcsak hatékonyabbá teszi az orvosi adatok kezelését, de növeli a betegek biztonságát és kényelmét is.

A személyes letöltőkártya rendszere nemcsak az orvosi területen nyújt hatékony megoldást, hanem az oktatás terén is. Az oktatók könnyedén feltölthetik a tananyagokat a kártyára, majd egy érintéssel átadhatják diákjaiknak és hallgatóiknak.

Ez a rendszer lehetővé teszi az oktatási anyagok gyors és biztonságos átadását, ami fokozza a diákok és hallgatók tanulási élményét. Emellett segít csökkenteni a papíralapú dokumentáció mennyiségét, így környezetbarát megoldást is kínál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dragcards személyes letöltőkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hogyan működik a rendszerünk?

Orvosoknak, oktatóknak, mentoroknak adatok könnyű megosztásához!

Adj letöltőkártyát egyedi tartalmakkal

Papír alapú dokumentáció vagy külön feltöltések helyett adj ügyfeleidnek személyes letöltőkártyát, ahol a feltöltött személyes fájljait egy érintéssel elérheti felhasználód. Az adatokat bármikor módosíthatod, ezért mindig naprakész lesz. 

Gyors elérés egyetlen érintéssel

A kártyához érintve (NFC) vagy a kártya QR-kódot beolvasva felhasználód azonnal megkapja a neki feltöltött tartalmat. Rendszerünk e-mailben is elküldi a kártyához tartozó hozzáférést, ezért a kártya elvesztése esetén is használható a tárhely.

NFC és QR Kód technológia

Gyors és kényelmes használatot biztosítanak, hiszen csak egy érintés kell, vagy ha a készülék nem képes NFC chipet olvasni, egyszerűen bescanneljük a QR kódot.

Egyszeri befektetés

Az okoskártya lévén nem kell folyamatosan pótolnod a készleted, hiszen az adatokat gyorsan, érintés nélkül át tudod adni ügyfeleidnek, vendégeidnek.

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

1Mi a személyes letöltőkártya?
A személyes letöltőkártya olyan okoskártya, amely lehetővé teszi a kórházaknak, orvosoknak és oktatóknak, hogy dokumentumokat, oktatási anyagokat vagy más fontos információkat osszanak meg ügyfeleikkel, tanulóikkal vagy pácienseikkel. Az információkhoz való hozzáférés az NFC chip segítségével történik, egyszerű érintéssel.
2Milyen információkat tárol a személyes letöltőkártya?
A kártyák általában tárolhatnak orvosi dokumentumokat, oktatási anyagokat, tájékoztatókat, elérhetőségeket és más fontos információkat, amelyeket az ügyfelek, tanulók vagy páciensek könnyen és gyorsan elérhetnek az okostelefonjukon.
3Miért hasznos a személyes letöltőkártya?
Ezek a kártyák lehetővé teszik a dokumentumok és információk gyors, egyszerű és biztonságos megosztását az érintettekkel, javítva ezzel az információkhoz való hozzáférést és a kommunikációt az egészségügyi és oktatási szektorokban.

Ha nem találtál választ kérdésedre?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Neked!