Barion Pixel

Dragcards letöltőkártya

  • Kártya segítségével fájlokat továbbíthatsz 1 gigabyte méretben (bővíthető)
  • A kártya előoldala saját grafikával kerül gyártásra
  • Minden kártya egyedi URL címet kap, egyedi letöltési kódokkal
  • A kártyák gyárunkban készülnek, vízálló, bankkártya minőségben
  • Saját szerkesztő felületet a feltöltött tartalom módosításához
  • CD,DVD kiadás modern formája

Az árak darabárra és nettóban értendők:

50 - 99 darab okoskártya
750 Ft
Total:
750 Ft
100 - 199 darab okoskártya 13.33% kedvezménnyel
750 Ft
650 Ft
Total:
200 - 499 darab okoskártya 20% kedvezménnyel
750 Ft
600 Ft
Total:
500 - 999 darab okoskártya 22.67% kedvezménnyel
750 Ft
580 Ft
Total:
1 000 - 1 499 darab okoskártya 28% kedvezménnyel
750 Ft
540 Ft
Total:
1 500 - 1 999 darab okoskártya 33.33% kedvezménnyel
750 Ft
500 Ft
Total:
2 000 darab okoskártya 40% kedvezménnyel
750 Ft
450 Ft
Total:

Termékünk, a DRAGCARDS letöltőkártya egy forradalmi eszköz melynek segítségével könnyedén népszerűsítheted zenéidet és tartalmaidat. A fizikális CD,DVD helyett egy kártya méretű megoldást kínálunk, melyet bárhová magaddal vihetsz, átadhatod vagy elajándékozhatsz, sőt akár értékesítheted is.

A DRAGCARDS letöltőkártya rendkívül egyszerű használatot biztosít, és a nagy méretű multimédiás fájlok is könnyedén megoszthatóak általa. Egyedi weboldalt biztosítunk online szerkesztővel számodra, ahol a tartalmaidat (szöveg, kép, video, zene, fájlok stb.) elhelyezheted, valamint generálunk egyedi webcímet és QR-kódot a könnyű hozzáférés érdekében, igény esetén NFC chip is kérhető kártyádba. A rendszer használathoz egyedi belépési kódokkal ellátott letöltőkártyákat biztosítunk a használathoz, saját arculattal nyomtatva.

A látogatóktól a belépéshez személyes adatokat kérhetünk el, a rendszer látogatókról adatokat gyűjt, amiből profi adatbázist készíthetsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dragcards letöltőkártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hogyan működik a dragcards letöltőkártya?

Egy kártya az azonnali adat továbbításhoz, CD és DVD lemez kiváltásához

A kártyáról beolvasott QR-kód segítségével plusz a megadott egyedi kód beírásával azonnal letölthetővé válnak a letöltőkártyához rendelt fájlok

Egy letöltőkártya...neked!

Népszerűsítsd zenéid, videóid vagy egyéb tartalmaid egyetlen érintéssel, egyetlen kártyával. A kártya értékesítése révén bevételre tehetsz szert, de ha szeretnéd ingyenesen is átadhatod

adatok, amik eredményt hoznak

A felhasználói felületeden látogatói adatokat, statisztikákat és marketing információkat szerezhetsz és szerkeszthetsz, hogy mindig a legjobb stratégiát válaszd.

QR Kód technológia

Gyors és kényelmes használatot biztosítanak digitális letöltőkártyáink, hiszen csak egy érintés kell, a kártyán elhelyezett QR-kód azonnal beolvasható. Amennyiben szeretnéd NFC chip is kérhető a kártyába.

CD, DVD kiadás helyett

Az elavult CD,DVD lemezeket már szinte senki nem tudja használni, mivel megszűntek az optikai meghajtók. Válaszd a dragcards letöltőkártyákat, és adj át adatot saját grafikával nyomtatott digitális letöltőkártyákon.

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

1Mi a DRAGCARDS?
A DRAGCARDS egy innovatív letöltőkártya ami segít zenéid, tartalmaid népszerűsítéséban, kiváltja a fizikális CD kiadást, névjegykártyát. Mivel akkora mint egy bankkártya, bárhová magaddal viheted, bárkinek átadhatod, elajándékozhatod, vagy akár pénzért értékesítheted is.Egyszerű a használat, nagy méretű multimédiás fájlok is könnyedén megoszthatóak másokkal. A DRAGCARDS egy általad testre szabható weboldal segítségével adja át tartalmaidat (szöveg, kép, video, zene, fájlok,stb) amihez egyedi webcímet, okos eszközöknek pedig QR-kódot generálunk. A használathoz egyedi belépési kódokkal gyártott letöltőkártyákat biztosítunk.
2Kell-e bármilyen alkalmazást letöltenem?
Dragcards rendszerünk teljes egészében webes felületen kezelheted. Így csak internet kapcsolatra és egy számítógépre/okos eszközre van szükséged.
3Fog-e terhelni egyéb költség?
Rendelés után további költséged nincs. A kifizetett kártya árak tartalmazzák a tárhelyet, és a webes szerkesztési lehetőséget is.
4Milyen minőségűek a kártyák?
Kártyáink saját gyártásúak, így ügyfeleink mindig prémium minőségű terméket kapnak kézhez. A nyomtatást 300 dpi felbontásban készítjük, a legmodernebb nyomtatási technológiával.

Ha nem találtál választ kérdésedre?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Neked!