Kérj árajánlatot okoskártyáidra!


Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

1Mi a DRAGCARDS?
A DRAGCARDS egy innovatív letöltőkártya ami segít zenéid, tartalmaid népszerűsítéséban, kiváltja a fizikális CD kiadást, névjegykártyát. Mivel akkora mint egy bankkártya, bárhová magaddal viheted, bárkinek átadhatod, elajándékozhatod, vagy akár pénzért értékesítheted is.Egyszerű a használat, nagy méretű multimédiás fájlok is könnyedén megoszthatóak másokkal. A DRAGCARDS egy általad testre szabható weboldal segítségével adja át tartalmaidat (szöveg, kép, video, zene, fájlok,stb) amihez egyedi webcímet, okos eszközöknek pedig QR-kódot generálunk. A használathoz egyedi belépési kódokkal gyártott letöltőkártyákat biztosítunk.
2Kell-e bármilyen alkalmazást letöltenem?
Dragcards rendszerünk teljes egészében webes felületen kezelheted. Így csak internet kapcsolatra és egy számítógépre/okos eszközre van szükséged.
3Fog-e terhelni egyéb költség?
Rendelés után további költséged nincs. A kifizetett kártya árak tartalmazzák a tárhelyet, és a webes szerkesztési lehetőséget is.
4Milyen minőségűek a kártyák?
Kártyáink saját gyártásúak, így ügyfeleink mindig prémium minőségű terméket kapnak kézhez. A nyomtatást 300 dpi felbontásban készítjük, a legmodernebb nyomtatási technológiával.

Ha nem találtál választ kérdésedre?

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Neked!